Ga mee op avontuur.
Vertel jouw verhaal.
Wordt een legende.

Daan Gei - Creatief eigenaar SCF
Er is geen verhaal waarin ik precies kan vertellen hoe een samenwerking zal gaan. Het is een creatieve ontdekkingsreis die we samen maken welke de basis vormt voor jouw verhaal. Een verhaal verteld door middel van woord en beeld. Iedere reis zal anders zijn, omdat iedereen anders is.

Een ander persoon, een ander bedrijf, een ander idee, een ander gevoel, een ander product, een ander doel.

Tijdens onze reis gaan we op zoek naar hetgeen dat jou uniek maakt. Hierin begeleid ik je door het creatieve landschap, van idee tot creatief concept, van lettertype tot dynamische on/offline identiteit en ieder hoofdstuk dat een toevoeging kan zijn op jouw persoonlijke verhaal. Denk hierbij aan een website, huisstijl, video, app, social media en meer. Een passende vorm of een combinatie van mogelijkheden, net waar jij behoefte aan hebt.

Door samen dit avontuur aan te gaan ontwikkelen we een verhaal dat verteld mag worden. Een uniek verhaal, gevormd door jouw ideeën. Dit verhaal is meer dan commercieel, je neemt jouw klanten mee in jouw gedachtegang. Van idee tot het uiteindelijke product, laat zien waarom jij het verschil maakt. Dit verhaal trekt aandacht, zorgt voor begrip en creëert betrokkenheid. En dat is de basis voor groei. Met jouw verhaal positioneer jij je dusdanig dat niemand meer om jou heen kan. Klaar om doorverteld te worden, klaar om een legende te worden.


‘Vertel me en ik weet het, laat het me zien en ik onthoud het, betrek me en ik begrijp het.’Specialiteiten 


Concept
Strategie
Campagne
Visuele identiteit
Naamgeving
Logo
Beeldmerk
Typografie
Kleurgebruik
Vormentaal
Print
Huisstijl items
Stickers
Promotie
Bedrijfskleding
Signing
Digitaal
Website
Social media
Presentaties
E-mails
Video
Animatie